Welkom op de wereld

Ouders

Je hebt een leuke baan gevonden of wellicht verwacht je binnenkort een baby?  Dan is opvang door een gastouder de perfecte oplossing! Lekker flexibel en huiselijk. Wij hebben de liefste, leukste, betrouwbaarste én gezelligste gastouders waar je kind zich helemaal thuis gaat voelen.

Opvang door gastouder

Gastouderopvang is een kleinschalige en erkende vorm van kinderopvang. Anders dan bij een kinderdagverblijf, is de opvang gewoon bij de gastouder thuis. Onze gastouders nemen de kinderen mee in de dagelijkse dingen, zoals samen een broodje eten, een spelletje doen, even naar de speeltuin en een heerlijk middagdutje. De huiselijke gezelligheid is belangrijk voor kinderen om zich ergens anders thuis te voelen. En nog een voordeel: gastouderopvang is heel flexibel en in overleg met de gastouder kunnen tijden en de wijze van opvangen helemaal op het kind worden afgestemd. Lees hier nog meer voordelen van gastouderopvang.

Gastouder aan huis

Wil je liever dat je kinderen niet bij een gastouders thuis, maar in jullie eigen huis worden opgevangen? Ook dat kan natuurlijk. Voor thuisopvang gelden alleen wel andere regels voor wat betreft het aantal uren en de vergoeding, omdat thuisopvang onder de regeling ‘Dienstverlening aan huis’ valt. Om die reden mag de opvang op maximaal drie dagen per week plaatsvinden, omdat je anders premies en loonbelasting over de gewerkte uren moet betalen (duur!).

Inschrijven gastouderbureau

Ben je op zoek naar de perfecte gastouder voor jouw kind(eren)? Wij helpen je graag om deze te vinden. Schrijf je in via onderstaande button, dan nemen we contact met je op en kan de zoektocht beginnen!