Welkom op de wereld

Kwaliteit

De kwaliteit van ons als gastouderbureau en onze gastouders gaat natuurlijk boven alles. We laten je graag zien wat wij er allemaal aan doen om de kwaliteit te kunnen garanderen.

Inspectie GGD

Wij, gastouderbureau Gemoede®lijk, krijgen jaarlijks een inspectie van de GGD. Benieuwd naar het rapport?
Klik hier om het inspectierapport 2016 te lezen.
Klik hier om het inspectierapport 2017 te lezen.
Klik hier om het inspectierapport 2018 te lezen.
Klik hier om het inspectierapport 2019 te lezen.
Klik hier om het inspectierapport 2021 te lezen.
Klik hier om het inspectierapport 2022 te lezen.

Daarnaast krijgen ook al onze gastouders controle van de GGD. Deze controles worden soms niet aangekondigd en zijn dus des te betrouwbaarder. De rapporten van onze gastouders en hun unieke nummer kun je inzien bij het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterzalen.

Geschillencommissie Kinderopvang en Peuterspeelzalen

Wij zijn aangesloten bij de klachten en geschillenregeling Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Ouders en oudercommissies kunnen met vragen en klachten over gastouderopvang naar het Klachtenloket Kinderopvang. Dit loket is verbonden aan De Geschillencommissie Kinderopvang en Peuterspeelzalen.

Klachten of suggesties? Laat het ons weten!

Heb je klachten of verbeterpunten voor ons of een van onze gastouders? Dan is het heel belangrijk dat je deze met ons deelt. Wij staan namelijk altijd open voor nieuwe ideeën en mogelijkheden die ten goede komen aan de ouders of kinderen. Jouw suggestie kan voor ons ook aanleiding zijn om ons beleid bij te stellen. Lees hier meer over onze klachtenregeling.

 Wil jij in de oudercommissie?

Bij Gastouderbureau Gemoede®lijk kun jij als ouder meedenken en meebeslissen bij tal van beleids- en praktische zaken. Wil jij onderdeel uitmaken van de oudercommissie? Neem dan contact met ons op. De oudercommissie houdt zich o.a. bezig met het volgende:

  • Belangenbehartiging van de kinderen en ouders van het gastouderbureau
  • Het gastouderbureau adviseren over kwaliteit
  • Opstellen van het pedagogisch beleidsplan
  • Risico-inventarisatie veiligheid en gezondheid
  • Meedenken over de openingstijden
  • Vaststellen of wijzigen van een klachtenregeling
  • Wijzigen van de prijs van de gastouderopvang

Inschrijven Gastouderbureau

Ben je op zoek naar de perfecte gastouder voor jouw kind(eren)? Wij helpen je graag om deze te vinden. Schrijf je in via onderstaande button, dan nemen we contact met je op en kan de zoektocht beginnen!