Welkom op de wereld

Zó werkt het

Ons (en natuurlijk ook jouw) doel is om de perfecte gastouder te vinden. Maar wat voor de een fijn is, werkt voor de ander helemaal niet prettig. Het is dus van belang dat we je goed leren kennen voor we op zoek gaan naar een gastouder.

Zo werken wij:

  1. Schrijf je in via het inschrijfformulier.
  2. Wij nemen contact met je op en maken een afspraak om bij jou op bezoek te komen.
  3. Eenmaal bij jou thuis, nemen we alles door wat bij een intakegesprek hoort.
  4. Vervolgens gaan wij op zoek naar een passende gastouder. Hebben we die gevonden? Dan bellen we je meteen.
  5. Als je net zo enthousiast over de gastouder bent als wij, dan maken jullie kennis met elkaar.
  6. Een goed gevoel? Alleen als zowel jijzelf als de gastouder tevreden zijn, wordt er een officiële overeenkomst gesloten, waarin we alle afspraken vastleggen.

 

Intakegesprek

Het intakegesprek is een belangrijk onderdeel van de inschrijfprocedure. Hierin vertel je ons namelijk wat jij (en je partner) van de opvang verwacht en wat jullie wensen zijn. Denk hierbij aan opvangtijden- en dagen, de buurt, ideeën over de opvoeding, gewoontes en eventuele bijzondere eigenschappen van je kind. Op basis van al deze informatie kunnen wij de juiste gastouder voor jullie vinden. En wist je trouwens dat je kinderopvangtoeslag kunt krijgen? Ook over de kosten die je aan ons als bureau betaalt? Dat betekent dat wij dus alles samen met jou regelen.

Inschrijven gastouderbureau

Ben je op zoek naar de perfecte gastouder voor jouw kind(eren)? Wij helpen je graag om deze te vinden. Schrijf je in via onderstaande button, dan nemen we contact met je op en kan de zoektocht beginnen!